Reizen met Versis

U gaat op pad met Versis of wilt weten hoe reizen met Versis werkt. Dat leest u op deze pagina. Klik hiernaast op de belangrijkste onderwerpen.

Goed om te weten

Hiernaast leest u de belangrijkste zaken over reizen met Versis. Ook goed om te weten:

  • Versis rijdt van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 23.00 uur.
  • Als u boekt, heeft u alle benodigde gegevens bij de hand: uw eventuele pasnummer, vertrek- of aankomsttijd, ophaaladres, bestemmingsadres (beide adressen met postcode en huisnummer), aantal personen en informatie over eventuele hulpmiddelen.
  • Wij adviseren u om uw reis te betalen door op rekening te reizen (alleen voor pashouders). Een alternatief is dat u in het voertuig betaalt met uw pinpas. OV-chipkaarten en abonnementen zijn niet geldig bij Versis.
  • Het voertuig kan maximaal 15 minuten eerder of later dan het afgesproken tijdstip bij u voor de deur staan. Is de taxi er een half uur na de gereserveerde tijd nog niet? Bel de calamiteitenlijn: 0344 – 63 85 65.
  • Bij aankomst van het voertuig bent u klaar voor vertrek. De chauffeur blijft ten minste twee minuten op u wachten, nadat hij heeft aangebeld.
  • Bij een korte rit van maximaal 8 kilometer kan uw reistijd 15 minuten langer worden dan de normale reistijd. Bij een rit van meer dan 8 kilometer is de uitlooptijd maximaal 30 minuten.

Alle spelregels leest u in het vervoerreglement.

 

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages