Webportaal

Login voor ouders/verzorgers
Versis Groepsvervoer-app

Klik op een afbeelding om de app te downloaden (app voor iPhone volgt spoedig).

  • Voor iPhone download-voor-iphone

  • Voor Android
    dowload-voor-android


Op elke pagina komt u deze letters tegen, door erop te klikken, vergroot of verkleint u de tekst.

Welkom bij Versis Groepsvervoer

Versis verzorgt het leerlingen- en jeugdvervoer voor de gemeenten Tiel, Buren, Culemborg, Neder-Betuwe en West Betuwe.

Wat is leerlingenvervoer?

Leerlingenvervoer is georganiseerd vervoer voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen reizen, omdat zij een beperking hebben of omdat de school te ver van huis ligt. Om gebruik te kunnen maken van leerlingenvervoer heeft de leerling toestemming nodig van de gemeente.

Wat is jeugdvervoer?
Jeugdvervoer is vervoer naar en van de behandeling van uw kind. De gemeente bespreekt samen met u welke vorm bij uw situatie past, wat u zelf kan en waarbij u ondersteuning nodig heeft. Om gebruik te kunnen maken van jeugdvervoer via Versis moet uw gemeente eerst toestemming geven.

Informatie over geplande ritten
Met de Versis Groepsvervoer-app of via het webportaal kunt u informatie inzien over de geplande ritten. Ook kunt u de ritten (live) volgen.

Snel zoeken op de site:

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Het is druk bij Versis, kans op vertraging of uitval

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Helaas hebben wij te maken met een tekort aan personeel. Dat geldt voor de hele vervoerssector in Nederland. Er zijn op dit moment ook veel medewerkers ziek. En dat terwijl er juist meer routes bij zijn gekomen.

Het is drukker geworden. Hierdoor is het vaak lastig om een vaste vervanger te regelen als de vaste chauffeur van een route afwezig is. Zijn er veel chauffeurs tegelijk ziek, dan is het moeilijk om voor álle routes een chauffeur te vinden. Hierdoor kan een rit vertraging oplopen of uitvallen. Of er zit een nieuw gezicht achter het stuur. Wij zullen u hierover zo snel mogelijk informeren.

Wij werken hard om onze dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen en hopen op uw begrip.

Naar uw geplande ritten