Webportaal

Login voor ouders/verzorgers
Versis Groepsvervoer-app

Klik op een afbeelding om de app te downloaden.

  • Voor iPhone download-voor-iphone

  • Voor Android
    dowload-voor-android


Op elke pagina komt u deze letters tegen, door erop te klikken, vergroot of verkleint u de tekst.

Welkom bij Versis Groepsvervoer

Versis verzorgt het leerlingen- en jeugdvervoer voor de gemeenten Tiel, Buren, Culemborg, Neder-Betuwe en West Betuwe.

Wat is leerlingenvervoer?

Leerlingenvervoer is georganiseerd vervoer voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen reizen, omdat zij een beperking hebben of omdat de school te ver van huis ligt. Om gebruik te kunnen maken van leerlingenvervoer heeft de leerling toestemming nodig van de gemeente.

Wat is jeugdvervoer?
Jeugdvervoer is vervoer naar en van de behandeling van uw kind. De gemeente bespreekt samen met u welke vorm bij uw situatie past, wat u zelf kan en waarbij u ondersteuning nodig heeft. Om gebruik te kunnen maken van jeugdvervoer via Versis moet uw gemeente eerst toestemming geven.

Informatie over geplande ritten
Met de Versis Groepsvervoer-app of via het webportaal kunt u informatie inzien over de geplande ritten. Ook kunt u de ritten (live) volgen.

Snel zoeken op de site:

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Uitslag klanttevredenheidsonderzoek

Wij doen elke dag ons uiterste best om uw kind zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw mening over Versis is dan ook erg belangrijk voor ons. Daarom laten wij elk jaar een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren door een onderzoeksbureau. Dit jaar is de algemene tevredenheidscore over ons leerlingenvervoer een 7,5 en daarmee scoort Versis hetzelfde cijfer als vorig jaar. We zijn blij met dit mooie cijfers en blijven ons inzetten voor fijne, veilige ritten!

Meer lezen