Boek uw rit online
Telefonisch boeken: 088 – 655 77 50
Versis app

Klik op een afbeelding om de app te downloaden.

  • Voor iPhone download-voor-iphone

  • Voor Android
    dowload-voor-android

Op elke pagina komt u deze letters tegen, door erop te klikken, vergroot of verkleint u de tekst.

Welkom bij Versis Regiovervoer

Heeft u een indicatie van uw gemeente voor sociaal recreatief Wmo-vervoer? Dan kunt u reizen met Versis Regiovervoer. Dit is vervoer van deur-tot-deur, van deur-tot-halte of van halte-tot-halte.

Versis is een samenwerking tussen de gemeenten Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Om een rit te boeken, belt u 088 – 655 77 50 of boekt u via deze website.

Per 1 januari 2023 wijzigt een aantal zaken. Meer informatie leest u in de nieuwsbrief die u half december ontvangt. U vindt hem ook spoedig op deze pagina.

Snel zoeken op de site:

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

 Het is druk bij Versis, boek uw rit op tijd

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Helaas hebben wij te maken met een tekort aan personeel. Dat geldt voor de hele vervoerssector in Nederland. Er zijn op dit moment ook veel medewerkers ziek. En dat terwijl steeds meer mensen gebruikmaken van Versis. Het is drukker geworden.

Hierdoor kan het voorkomen dat de taxi te laat komt. Er kunnen vertragingen zijn of er is geen vervoer mogelijk op het moment dat u wilt reizen. Dat vinden wij natuurlijk erg vervelend en wij proberen het ongemak voor u zoveel mogelijk te beperken.

U kunt ons daarbij helpen door uw rit zo vroeg mogelijk te boeken. Bij voorkeur minimaal een dag van tevoren. Wij kunnen u dan zo goed mogelijk informeren over uw rit.

Boek uw rit

Lees de nieuwsbrief